Korstart onsdag 10. januar

Ungarsk rapsodi fra Faaborgkoret

Faaborgkoret stiler direkte mod Budapest, når sæsonen starter onsdag den 10. januar kl. 19.30 på musikskolen, Grønnegade 40, 1, Faaborg.
Koret rejser nemlig til Budapest i Kr. himmelfartsferien, hvor to spændende koncerter er på programmet.
Korets dirigent, Eva Kongsted Simony, har sammensat et både gejstligt og verdsligt repertoire, så sangerne kan blive klædt på til såvel kirkekoncert som deltagelse i en kulturfestival ved Balatonsøen. Begge koncerter bliver i samarbejde med ungarske kor og orkester, så der venter Faaborgkoret store og spændende oplevelser.

Sangglade mænd er velkomne
Skulle der være sangglade Herrer i Faaborg, der har lyst til at synge med – er der ledige stole på herrerækkerne, og korets mange kvindelige medlemmer vil byde dem hjerteligt velkommen, ligesom der endnu er ledige pladser på Budapest-turen, hvis det kan lokke.

Yderligere oplysninger hos formand Anette Torup på tlf. 20960954 eller på mail: anette.torup@gmail.com, ligesom man kan læse mere om koret på www.faaborgkoret.dk og Facebook.


 

Faaborgkoret rejser udenlands hvert andet år. I 2016 gjaldt det Kraków, hvor koret bl.a. gav en spontan koncert dybt nede i en saltmine. Foto: Lars Skaaning